Få lagt nyt tag på din bolig

Der er flere fordele ved at få lagt nyt tag. Først og fremmest er det en god investering i husets samlede værdi, som vil stige med etableringen af det nye tag. Et nyt tag kan også give en besparelse på varmeregningen, da der kan lægges ny isolering ind. Sidst, men ikke mindst, så vil det nye tag give et mærkbart løft til hele husets samlede udseende. Der kan altså være både kosmetiske og økonomiske årsager til at få skiftet sit tag. Er du i tvivl om, hvorvidt din egen bolig trænger til et nyt tag, så læs med nedenfor, hvor Bøgelunds Byg giver dig tre tegn på, at det er tid til en udskiftning af taget.

Trænger din bolig til nyt tag?

Tre tegn på, at din bolig trænger til nyt tag:

  • Fugt på loftet. Finder du fugt på loftet, er det et tydeligt tegn på, at dit tag trænger til en udskiftning. Fugten er tydeligt tegn på, at dit loft ikke er isoleret godt nok eller at vand finder vej ind. Fugt giver problemer for hele husets indeklima og giver grobund for svamp. Lad Bøgelunds Byg kigge dit tag igennem for at vurdere omfanget af renovering. Der er både penge at indhente på varmeregningen men også for sundheden af huset og indeklimaet.
  • Tag et grundigt kig på tagstenene. Er de begyndt at skalle, er de blevet anderledes porøse? Finder du stykker af dem i tagrenden? Dette er en vigtig indikator for at dit tag er ved at være klar til en udskiftning og at tagstenene har tjent deres tid. Nye tagsten i dag, har holdbarhed op til 40 år frem i tiden. Du er sikret vind og vejr, samt et nyt løft i hele ejendommens udseende. Ved udskiftning er tag, er det muligt at lave helt om på konstruktionen mht, kvist og nye vinduer/vinduespartier.

Når du kigger tagstenene efter, så hold også skarpt øje med mos. Mosset kan måske forekomme ganske uskyldigt ved første øjekast, men mos sætter rødder ned i taget og transportere på den måde vand ned til tagkontruktionen. I frost vejr, udvider vandet sig og der kan ses stor skade ved at stykker af taget sprænges af, pga. mosset. Få Bøgelunds Byg til at vurdere dit tag og få en snak omkring omfanget af renovering og/eller udskiftning af taget.

Lever dit tag op til en eller flere af de ovenstående punkter, eller har du fået lyst til at høre mere om, hvordan udskiftning af tag foregår, så står Bøgelund Byg klar med vejledning. Vi har base i Faaborg, men udfører udskiftning af tag på hele Fyn. Vi sætter en ære i lægge nyt tag, der holder i mange år frem.

Udskift dit tag

Et nyt tag kan give din bolig et mere autentisk præg, eller det kan give et mere moderne indtryk, alt efter hvilken type tag, du vælger. Det er derfor vigtigt at tænke over, hvilket indtryk du ønsker, dit nye tag skal give udadtil, når du vælger form og farve på tagstenene. Bøgelund Byg anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, så dit nye tag kan holde i mange år fremover. Vi hjælper også gerne med at skabe en ny tagkonstruktion. En kraftigere hældning på et nyt tag vil betyde, at sne og regnvand glider lettere af, hvilket forlænger holdbarheden mærkbart.
Når taget skal udskiftes, åbner det muligheder for efterisolering, nye kviste eller vinduer/vinduespartier. Har huset en fantastisk beliggenhed, kan dette blive en storslået mulighed for at få åbnet op til denne, med vinduer eller vinduesparti. Når taget skal udskiftes, er det ikke kun det nye tag du bør overveje, men om dit hus rummer spetakulere muligheder for udsigt, fremtoning eller måske den terrasse du altid har gået og drømt om.

Mere bæredygtig

Laver også på speciel mål

Få godkendt sikkerhedsdør

Udskift dit tag

Ring til Bøgelund Byg allerede i dag på 60 88 39 66, så står vi klar til at rådgive dig om både udskiftning af tag og muligheden for ny tagkonstruktion.

Hvorfor udskifte sine viduer

Laver også på speciel mål

Få godkendt sikkerhedsdør

Når du skal have nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige materialer. Sætter du Bøgelunds Byg til at skifte dine døre eller vinduer, så hjælper vi også med rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg blandt de mange forskellige typer og materialer, der findes derude. Sætter du os på opgaven, skal du kun foretage dig en enkelt ting: Vælg de nye døre eller vinduer, der passer bedst ind i lige præcis din stil. Så sørger vi for resten.

Få professionel hjælp til dine nye døre og vinduer

Hvilken opgave har du brug for hjælp til ?

6 + 2 =