Om oss

Har du et eller flere projekter derhjemme, som du søger en dygtig tømrer til at udføre, så kontakt Bøgelund Byg ApS. Vi har fokus på langsigtede resultater, der holder i længden, og ikke bare lappeløsninger. Vi benytter os udelukkende af kvalitetsmaterialer, og det kan man se og mærke på de færdige resultater, vi producerer.

Vi tilbyder at udføre:

R

Taglægning

R

Tagkviste og tagrender

R

Renovering af døre, vinduer og gulve

R

Garager og carporte

R

Tilbygninger, udestuer og nybyg

R

Montering af døre, vinduer, køkkener og trapper

R

Snedkeropgaver

R

Legepladser

Vi sætter pris på vores kunder

Vi lever af kunder, der er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor vil vi gerne vise vores kunder, at vi går op i vores arbejde. Det har vi gjort ved at melde os ind i Dansk Byggeri, som beskytter kunder mod byggesjusk og dårligt varetagede opgaver. Vi afslutter ikke vores opgaver, før begge er tilfredse, og du er derfor i trygge hænder, når du vælger Bøgelund Byg ApS til at udføre dit byggeprojekt.

Skal vi tage en dialog?

Har du lyst til at tage en dialog omkring dit byggeprojekt med fagmænd, der har styr på deres arbejde – så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej gennem din byggeproces. Alle kunder tilbydes et uforpligtende tilbud med fornuftige priser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Når du skal have nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige materialer. Sætter du Bøgelunds Byg til at skifte dine døre eller vinduer, så hjælper vi også med rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg blandt de mange forskellige typer og materialer, der findes derude. Sætter du os på opgaven, skal du kun foretage dig en enkelt ting: Vælg de nye døre eller vinduer, der passer bedst ind i lige præcis din stil. Så sørger vi for resten.

Få professionel hjælp til dine nye døre og vinduer

Hvilken opgave har du brug for hjælp til ?

7 + 7 =