Effektiv tagrenovering

Det kan være svært at vurdere, om dit tag trænger til en udskiftning, eller om en tagrenovering er nok. Her kan det være en god idé at tage en professionel med på råd. Bøgelunds Byg på Fyn, nærmere betegnet Faaborg, har mange års erfaring med både at lægge nyt tag og tagrenovering, og vi deler gerne ud af vores ekspertise, inden du træffer beslutningen. Vi foretager et grundigt eftersyn af taget, inden vi fortæller dig om fordele ved henholdsvis tagrenovering og et helt nyt tag.

Renovering af tag

Forskellige tagtyper kræver forskellige fremgangsmåder. Uanset om taget på dit hus er lavet af tegl, stålplader, tagplader eller skiffer, så hjælper Bøgelunds Byg gerne med tagrenoveringen.Tagrenovering kan være en effektive måde at øge dit tags holdbarhed nogle år frem, indtil hele taget skal udskiftes. Nogle gange kan taget holde 10 år mere, hvis rygningen på taget skiftes. Andre gange er der tale om et område, hvor mosset har ødelagt taget, og dette kan nøjes med at udskiftes. Det er derfor meget individuelt, hvad der skal laves, hvor meget der skal laves og hvad du ønsker af resultat.
Der kan være mange penge at spare og mange fordele ved at renovere taget frem for at udskifte det. Kontakt Bøgelunds Byg i dag og lad os forene dine ønsker med pris og kvalitet i en ærlig dialog.

Lad os hjælpe med din tagrenovering

Renovering af tag er en tillidssag som Bøgelunds Byg tager på sig. Du skal ikke udskifte et helt tag, hvis dette ikke er nødvendigt. Du kan regne med en ærlig vurdering som bygger på vores kunders tilfredshed. Tagets holdbarhed er altafgørende for resten af husets, samt indeklimaets sundhed. Det er derfor vigtigt at arbejdet er gjort efter gældende regler og efter dine ønsker.

Det er umuligt at give en fast pris på tagrenovering, da det kommer an på tagets type, størrelse og ikke mindst mængden af opgaver i forbindelse med renoveringen. Ønsker du en vurdering af prisen på en tagrenovering af lige præcis dit tag, så tøv ikke med at kontakte os på 60 88 39 66 eller på kontakt@boegelundsbyg.dk, så giver vi gerne en pris. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor udskifte sine viduer

Laver også på speciel mål

Få godkendt sikkerhedsdør

Når du skal have nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige materialer. Sætter du Bøgelunds Byg til at skifte dine døre eller vinduer, så hjælper vi også med rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg blandt de mange forskellige typer og materialer, der findes derude. Sætter du os på opgaven, skal du kun foretage dig en enkelt ting: Vælg de nye døre eller vinduer, der passer bedst ind i lige præcis din stil. Så sørger vi for resten.

Få professionel hjælp til dine nye døre og vinduer

Hvilken opgave har du brug for hjælp til ?

3 + 10 =