Tømrerfirma med fokus på langsigtede resultater

Er du en af dem, der er født med 10 tommelfingre? Eller vil du bare gerne overlade dit næste byggeprojekt til et professionelt tømrerfirma? Så står Bøgelunds Byg klar til at hjælpe. Vi er et mindre tømrerfirma lokaliseret i Faaborg, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver for hovedsaligt private kunder over hele Fyn.  Vores tømrere har stor erfaring inden for alle typer af byggeopgaver, og vi er et tømrerfirma, der sætter en ære i, at vores byggearbejde er af højeste kvalitet. Det gennemgående mål for alt arbejde, vores tømrerfirma udfører, er, at det skaber glæde hos vores kunder, og at det kan holde i mange år frem.

Mangler du et tømrerfirma til at udføre dit næste byggeprojekt?

Hvis du søger et professionelt tømrerfirma til at tage ansvar for dit næste byggeprojekt, så er Bøgelunds Byg det rette valg. Alle vores tømrere går højt op i deres arbejde, og vi er ikke færdige, før alle parter er tilfredse med den vare, vi har leveret. Alle mennesker er forskellige, og det er byggeprojekter også. Derfor skræddersyer vi vores arbejde, så det lever op til den enkelte kundes forventninger. Vi udfører alle typer tømreropgaver fra taglægning til montering af døre, vinduer og køkkener.

Står du over for en familieforøgelse, står Bøgelunds Byg klar til at hjælpe med en tilbygning til et børneværelse eller med at bygge en legeplads, den lille ny kan boltre sig på. Skal du have lagt nyt gulv, så står vi også klar med professionel rådgivning og grundig udførsel. Er du træt af at fyre for gråspurvene, så hjælper vores tømrerfirma med udskiftning af dine gamle vinduer døre til nyere udgaver, der giver bedre isolation til din bolig, og som sparer dig for unødvendigt store varmeregninger.
Uanset om dit planlagte byggeprojekt er stort eller småt, så er du som kunde i trygge hænder hos os.

Materialer af højeste kvalitet

Vores byggeprojekter skal kunne tåle at blive brugt, og det kan kun lade sig gøre med materialer af højeste kvalitet. Døre og vinduer skal kunne holde til det omskiftelige danske vejr, der byder på både solens skarpe stråler, regn og kuldegrader. På samme måde skal bordpladen i dit køkken holde til, at det er her, familiens måltider bliver tilberedt de fleste af årets dage.

Materialer, der kan holde til at blive brugt, er det mest optimale, og derfor benytter vores tømrere sig udelukkende af kvalitetsmaterialer. Det kan tydeligt ses på holdbarheden af vores tømrerfirmas byggeprojekter, som du vil kunne bruge og få glæde af de næste mange år frem.

Mere bæredygtig

Laver også på speciel mål

Få godkendt sikkerhedsdør

Professionelt tømrerfirma med favorable priser

Hos Bøgelund Byg står vi klar til at udføre både store og små tømreropgaver til fornuftige priser. Vil du høre mere om, hvad vores tømrerfirma kan tilbyde dig, så er du altid velkommen til at give os et kald på 60 88 39 66. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på, hvordan vores tømrerfirma kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Hvorfor udskifte sine viduer

Laver også på speciel mål

Få godkendt sikkerhedsdør

Når du skal have nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige materialer. Sætter du Bøgelunds Byg til at skifte dine døre eller vinduer, så hjælper vi også med rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg blandt de mange forskellige typer og materialer, der findes derude. Sætter du os på opgaven, skal du kun foretage dig en enkelt ting: Vælg de nye døre eller vinduer, der passer bedst ind i lige præcis din stil. Så sørger vi for resten.

Få professionel hjælp til dine nye døre og vinduer

Hvilken opgave har du brug for hjælp til ?

6 + 6 =